GIPSARSKI RADOVI - DS Plafoni - Beograd

 

DS Plafoni vam nudi usluge izvođenja svih gipsarskih radova po najpovoljniji cenma.

Od usluga koje Vam možemo ponuditi izdvajamo:

  • postavljanje: spuštenih plafona armstrong,
  • postavljanje gipsanih pregradnih zidova,
  • oblaganje zidova gipsanim pločama jednostrano ili dvostrano,
  • izradu raznih elemenata u vašem domaćinstvu - tv polica, barova, plafonskih kaskada, kuhinjskih ostrva
  • lepljenje gipsanih ukrasa,
  • sve vrste adaptacija.

 

 

Spušteni plafoni armstrong

Gipsani spušteni plafoni se najčešće koriste kao dekoracija mada su tu i da sakkriju bilo koju nepravilnost zidanog plafona.

Ponekad se naši klijenti odlučuju za ugradnju spuštenih plafona kada je plafon veoma visok što ima dosta negativnih posledica po životni prostor. Visoki plafoni su teži za čišćenje, prostorija je veća a samim tim se teže greje što je direktan "udarac" na Vaš budžet.  U ovim slučejevima se pri postavljanju spuštenih plafona postavalja mineralna vuna koja je odlična toplotna i zvučna izolacija. 

Dekorativne mogućnosti u radu sa spuštenim plafonima su neograničene. Sve realne želje je moguće ispuniti tako da ćete živeti u prostoru koji Vam pruža potpuno zadovoljstvo.

U zavisnosti od Vaših želja i samog plafona moguće je napraviti najrazličitije oblike koji će oplemeniti Vaš prostor: 

  • lukovi
  • kaskade
  • krugovi
  • ...

 

Pregradni zidovi adaptacija prostorija

Uselili ste se u stan, kuću ne odgovara Vam raspored prostorija, prostorije su prevelike... pregradni gipsani zidovi su rešenje.

Postavljanje pregradnih zidova je jedan od najčešćih poslova koje radimo za naše klijente. Izgradnja pregradnih gipsanih zidova nudi brzu, zdravu i čistu gradnju. U šuplji prostor pregrade se postavlja sva potrebna instalacija i izolacioni materiali.

Pregradni gipsani zidovi se izradjuju sa jednostranom ili dvostranom podkonstrukcijom od drveta ili metala, Na konstrukciju se postavljaju jedna ili dve gips ploče.

Prednosti gipsanih pregradnih zidova su brza i čista montaža, vatrootpornost, sa mineralnom vunom odličan izolator. Pregradni zidovi od gipsa su idealni za adaptaciju potkrovalja. 

 

Oblaganje zidova gipsanim pločama

Oblaganje zidova gipsanim pločama ili kako se još naziva suvo malterisanje je u stvari lepljenje gipsanih ploča direktno na zidove ili na predhodno montiranu konstrukciju.

Imate krive zidove, lošu termo - zvučnu izolaciju, oblaganje zidova gipsanim pločama je rešenje za Vas. 

Renoviranje stanova, kuća je veoma naporan i dugotrajan proces. Korišćenjem gipsanih ploča uštedećete novac, vreme i dobiti idealno ravne zidove. Postavljanej zidnih gipsanih obloga je mnogo brže od malterisanja a mogućnosti za grešku su mnogo manje.

 

Izrada polica - raznih elemenata

Izrada polica za različite primene i ostalih elemenata je veoma traženo zbog estetike prostora u kome živite. Police izradjene od gips ploča mogu imati najrazličitije namene. od TV polica sa skrivenoim kablovima do polica za knjige sa skrivenim led osvetljenjem. 

Pored pollica izradjujemo i zazne kaskade, oblaganje barova, kuhinjskih ostrva...

 

 

GIPSARSKI RADOVI - DS Plafoni - Beograd je tu za Vas
Kontakt

DS Trade Gipsani radovi Beograd
Adresa: Radimo na celoj teritoriji Srbije
Mobilni: 063/166-8942
E-mail: dsaric1985@gmail.com

Rent a car Beograd Cene rent a car putnički kombi IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA I KOMBIJA RENTACAR BEOGRAD Transferi - automobilima i putničkim kombijima sa vozačem